Posts

Showing posts from February, 2013

.....

Bulan februari sudah mahu menutup tirainya hari ni..and for that i think my blog deserved a new post to end this month. Hehehe (hakikatnya sy x mahu nampak blog ni macam blog yg tinggal nama saja, sy still sayang blog ni)

Btw, these past 3 days sy ada kursus d intan kiara starting hari selasa until today. Well its good to have kursus early of the year so senanglah kerja sy mau fullfill tu 7 days brkursus.

Baru2 ni myfriend ila suda selamat melahirkan anak keduanya..its a boy...another boy in the house yeay! I know ila mau baby girl..but dunwori ila usaha lagi..hehehe

Anyway my little boy joshua sudah mulai brjalan..walaupun masih belum lancar..tapi i am happy to see him learning to walk..so cute....cumanya joshua ni manjabetul dgn sy. X nampak mummynya saja trus menangis. Padahal sy pg toilet jak pun..kadang2 penat juga...


But i guess itulah cabaran yg sy perlu lalui...no wonder pengorbanan seorang ibu itu sangat besar....

Oklah..till then....God bless

P/s happy belated birthday kier…

Hi there....

Image

#myjustsaying

Image
hoopppp...hoooppp..

apa kabar...hiihih

Saya lama tidak 'menyibukkan' diri dengan gosip-gosip yang sedang panasszz sekarang ni...

Antaranya....
Sharnaaz vs Shila Amzah . . . . .



Kredit : google images

Kenal? tidak kenal?

tidak apa, sudah namanya 'menyibukkan diri'..so kalau tidak kenal buat2 kenal saja yooo...

so ceritera mereka ni kalo mengikut gossip d mr Beautiful nara...bermula bila c ayah mulai tidak senang dengan c 'bakal menantu' yang pandai2 gelarkan anaknya sebagai 'bakal isteri' dia...walhal..menurut c ayah, c 'bakal menantu' ni tidak ikut adab melayu...yg masih pentingkan budaya..bla bla..tau lah kamuorang tu kan...mcm mana...jangan kan orang melayu..orang rungus pun ada adat dia juga bab risik merisik tunang menunang ni.... 

jadi c 'bakal menantu' ni x boleh terima teguran c 'bakal mentua' ni...so terjadilah pergeseran....bila suda masuk news....biasalah media ni..kadang2 media ni boleh juga jadi penyebab kepada kehancuran..…

Just Random

Lately, I really lazy to update my blog. Maybe because, i dont know what to share with u guys...

:)

Mau share pasal kerja, takut ada yang rasa nightmare kerja dengan gomen....so sy kena reserve banyaklah kan pasal kerja...kalau boleh seboleh yang mungkin saya mau share yg baik2 saja...hahaha sy usahakan ya

mau share pasal anak...banyak gambar di IG sudah pula....

mau share pasal what happening to my life...like food...travel...macam tiada story...

so takut berhabuk saja ni blog...

btw, it's the first monday of February...welcome February...the month of love.. :)

Till then happy working peeps...