Posts

Showing posts from July, 2012

A beginning... i think so... :)

Image
ok...
I know...this is my very old picture of mine...nahhh not that very old lah.. ^^...
By the way...this picture have so many stories...from the sweet to the bitter...and at this point of this picture...it changes my path....
ehm...but on top on that..I wonder where i've put that blazer???huhuhu
p/s- I promise u after this my blog will be colorful again...this just a beginning...^^

Too many mistake

Saya sudah tidak tahan..saya perlu luah di sini...huhuhu Hari ni memang bukan hari yang begitu memberangsangkan buat saya.... Sebab utamanya ada 1 surat ke central agency [yang mana sy draf dan sy bertanggungjawab sediakan dan pastikan semua Lampiran adalah OK] didapati banyak kesilapan sy buat di situ dan paling menakutkan sya apabila syarat utama adalah tidak melepasi pekeliling...walhal dalam minit ceraian ke Keessu telah pun dinyatakan sebaliknya... arrrrrrrrgggh siapa cakap buat kerja ikut pekelililng senang..siapa kata kerja rutin wont do mistake....siapa kata buat kerja ikut pekeliling lebih mudah tak banyak havoc??? Yang buat sy kecewa tu sebab...asal surat or minit ceraian adalah bukan sy yang draf (sebab sy bercuti)....jadi setelah mendapat kelulusan keesu dan surat kepada agensi pembekal telah diedarkan barulah my boss refer sy balik dan sy masa tu saya mengiyakan saja...dengan maklum pemahaman ex KPSU saya masa tu adalah sama....setelah bos baru masuk dan baru persoalan yg sama…

3 more days to go

wooaaa...

I better not to think about my work right now...

By the way, anak saya Joshua akan genap 6 bulan minggu depan...saya sedikit nervous sebab Joshua suda kena bagi makan bubur nasi...huhuhu

Kamu tau apa yg sy risau...saya risau sebab saya tidak pandai masak sangat bubur ni....takut terkurang airlah...woaaaaa...

So sekarang lagi sedang mencari sumber2 yang boleh diguna pakai....

Joshua sayang...sorry ya mummy kamu ni kureng skit bab memasak ni..tapi takpa...slow slow mummy usahakan ya....kamu tenang saja..janji makan dan membesar dengan sihat...Amen.

Pasrah...

Saya letih untuk semua ini...


Saya tidak tahu macam mana lagi...


Kalau kali ni, saya berhadapan dengan surcharge dan kes tindakan tatatertib...saya pasrah..


seriously...


Oh God, have mercy on me....