#longoverduehoneymoon trip _ Universal Studio Japan

Hi hello

Sorry terberhenti sekejap...bukan apa saya kena tapis dulu gambar apa yang sy mau upload. Kena resize gambar lepas tu ada kerja sekejap jadi terdelay lah penceritaan trip saya ini.

Apapun, lets continue...

So, what is so special about Universal Studio Japan, Osaka?

Ehm, I cannot give you the answer since i've never yet been to other universal studio...paling dekat di Spore pun belum sampai...tiba2 di Osaka suda jejak kaki..pelik kan. 

So, untuk ke USJ from our hotel, we took chuo line -- the green line-- that cost us 160 yen each. But we have to stop at Benchento to change to JR line (the government train). From Benchento to nishikujo have to change line to universal city. So sorry i couldnt remember the train fare... we didnt use our KTP (pls refer to my previous post) since we going to use it to Kyoto, Nara and Kobe.

Pic: JR Line station at Nishikujo

pic: all JR line is in orange color. quite look old but still very clean


After some tersilap berhenti train, we finally managed get back to the right station. hehehehe.

Pic: warm welcoming greetings from USJ

pic: USJ is so big. you really need at least 1 whole day to finish all the place inside the USJ.

entrance fee: 7400 yen each

we didnt take the express pass because I didnt want to play the games. Gila scary! Besides, i am too old to have 'panik jantung'. So no more roller coaster. That's why sightseeing is just enough for us. That fee is very expensive you know about RM279.72. so since we didnt play, (except at Spiderman house) so we really took our time enjoy the views and took many pictures there!


pic: 1st time ambil gambar dengan Pink Panther. Terasa budak2 semula

pic: this is the best ever for me! Who doesnt love Harry Potter. 

see: it's like a dream come true. The train quite similar to the movie

see the view. The best i must say!

Ok, orang Jepun ni selain budaya displin mereka yang tinggi, sikap friendly mereka, pembersih..satu hal yang saya perhatikan ialah mereka sangat sporting. Masa masuk USJ, saya perasan mereka suka pakai baju (dlm group) tema. Ada yang pakai baju Harry Potter, Minions, ada yang cat muka..pendek kata sporting lah. Dan paling best, bila kita mau ambil gambar dengan mereka, mereka sangat happy!

pic: The Hagemaru Clan. Ramai student Jepun, mereka ni sedang buat field trip

Ni lagi group minions.

Banyak lagi gambar, tapi yang lain saya suda upload di FB. Tidak payah lah benda yang sama kan. Tapi saya sangat happy lah dpt experience masuk USJ ni. Husband pun happy. Sambil tengok gelagat orang Jepun. Memang membuka minda betul lah. Will I go here again? I will but next will be with my kids.

ambil kenangan bersama di sini.

So, kami keluar dari USJ sekitar 6 petang mau dekat jam 7 suda. Sebab next destinasi kami adalah shopping di Namba. Katanya Namba ni happening masa malam. 

Nanti saya update cerita Namba pula ya.

Till my next entry.

Thanks for reading!


Comments

Popular posts from this blog

sama tapi tak serupa

6 Pesanan Tuhan Yesus buat orang percaya